HTML

Rovatok

First Blood

Friss topikok

Címkék

2 (1) batrider (1) beta (1) blizzarddota (1) blizzcon (1) comic (1) dota (2) dota2 (3) esport (1) huskar (1) hyhy (1) icefrog (1) international (2) jakiro (1) loda (1) lore (1) maelk (1) mym (1) sk gaming (1) the (1) valve (2) yamateh (1) yurnero (2) Címkefelhő

MYM betört Azsiába!

2011.10.05. 21:37 Doc.Tyr

 Az MYM csapat konstans jelenlét a Dotában immár 5 éve. Ez egyszerűen elképzelhetetlen a Dota, de talán még az egész e-sport világában. (Oké, a gazdasági válság miatt egy ideig Ravens néven játszottak.) Ami ezt a hihetetlen sok időt még elképesztőbbé teszi, hogy a roster többé-kevésbe ugyanaz maradt. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy volt egy-két játékos, akinek a neve összeforrt az MYM nevével. Itt rögtön ki kell emelni a csapatkapitány Maelk nevét, de MaNia, Merlini, Pusher, MiseRy, H4nn1 is ikonikus figurái voltak nem csak az MYM-nek, de a Dotának is. Az MYM történetéről itt lehet olvasni egy értekezést.

Arról már volt hír korábban, hogy a jelenlegi csapat (Maelk, PusHer, MaNia, MiseRy, PlaymatE, DeMoN) elhagyta az MYM háza táját és valahogy már akkor is lehetett sejteni, hogy nem fog sokáig csapat nélkül maradni a szervezet. A nem régiben megbolydult ázsiai dota világába törtek be: az MYM leszerződtette a hyhy vezette Scythe Gaming csapatot. 3. helyezettek lettek az Internationalon. Valamint sikerült aktivizálniuk egy igazi legendát: YamateH-t! 

YamateH-ről csak annyit szeretnék elmondani, érzékeltetve játéktudását, hogy akár mit csinált, de tízen valahányadik percben már dagger volt az Earthshakere inventory-jában. Hiába roamingolt végig a pályán és 10 másodpercet se tartózkodott egy lanen, azt az időt maximálisan kihasználta: Minden egyes creep - last hit. hyhy neve leginkább a Strom pandához köthető. Mindig innovatív játékot bemutatva. Többi játékosról nekem nem ugrott be semmi, de majd most figyelek!

Szólj hozzá!

Címkék: international mym hyhy yamateh maelk

A bejegyzés trackback címe:

https://firstblood.blog.hu/api/trackback/id/tr263281214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása