HTML

Dota2: Ebreszd fel a sárkányt!

2011.11.02. 13:30 Doc.Tyr

 Már eddig is sok helyen lehetett kulcsot nyerni (gosugamers, joindota stb.), hogy végre belevágjunk életünk legnagyobb kalandjába, a Dota 2 tesztelésébe. A legújabb poszt, a hivatalos blogon arra enged következtetni, hogy hamarosan a béta tesztelés egy következő, nagy fázisba lép. Gondolom mindenki, aki anno az International alatt regisztrált, kapott egy levelet a Valvetől, hogy lépjen be és töltsön ki egy tesztet.

Olyanokra kérdeznek rá, hogy mennyit szoktál átlagosan gyilkolni és elhalálozni egy meccs alatt? Mennyi goldot szoktál összeszedni egy meccs végére? Meg természetesen arra is, hogy egy tízes skálán mennyire tartod magad 'pr0'-nak? Mennyit játszol és mióta? Kicsit értetlenül álltam azelőtt a kérdés előtt, hogy mennyi goldot szoktam keresni egy meccs alatt, mert soha nem figyeltem. A creep stat mérvadóbb ilyen szempontból. Így betippeltem egy 10k goldot. Abból mindent meg tudok venni, kétszer is, egy Crystal Maidennek. :)

A béta örömére egy képregényt is megjelentettet a Valve, Tales from the Secret Shop címmel. Gyakorlatilag most meg tudom mondani, hogy ez nem hiányzott az életemből. Nem tudom mért erőltetik ennyire a dagadt, secret shop-os embert. Persze nyolc darab képből nehéz levonni messzemenő következtetéseket, így majd akkor írok róla, ha az egész történet láttuk, de szerintem nem ez a legjobb módja a Dota reklámozásának.

Szólj hozzá!

Címkék: beta comic valve dota2

A bejegyzés trackback címe:

https://firstblood.blog.hu/api/trackback/id/tr473347653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása