HTML

Rovatok

First Blood

Friss topikok

Címkék

2 (1) batrider (1) beta (1) blizzarddota (1) blizzcon (1) comic (1) dota (2) dota2 (3) esport (1) huskar (1) hyhy (1) icefrog (1) international (2) jakiro (1) loda (1) lore (1) maelk (1) mym (1) sk gaming (1) the (1) valve (2) yamateh (1) yurnero (2) Címkefelhő

BlizzDota

2011.10.28. 21:20 Doc.Tyr

 Múlt hétvégén lezajlott BlizzCon alkalmával maga Chris Metzen konferálta fel a Blizzard saját fejlesztésű Dota klónját. Egyértelmű, hogy kiemelt helyen kezeli a cég a 'custom map' fejlesztését, hiszen a három nagy Blizzard bejelentés mellett, a nyitó ceremónián helyet kapott egy új trailer a készülő Blizzard Dotából.

Metzen legnagyobb marketing-kommunikációs fogása az volt, hogy még soha sem láttuk egymás ellen küzdeni a Blizzárd három nagy univerzumának karaktereit. Ami igaz, kivéve Warcaft universum vs hydralisk.Tehát Arthas harcolhat Zerathul ellen vagy Thrall csaphatja agyon Kerrigant. 

Igazából nem nagyon tudott lenyűgözni az alig másfél perces videó. Csak egy picivel tudtunk meg többet, mint amit már a tavalyi Blizzcon alkalmával elárultak. A tények: itt a kékek harcolnak a pirosak ellen. Az elején 12 karakter közül választhatunk. Nem sok, pont elég. A Starcraft 2 kiegészítőjével együtt érkezik.

Bízok a Blizzardban, hogy egy olyan Dota játékot ad ki, ami nem próbálja agyatlanul másolni az eredetit, hanem a zsáner keretein belül egy innovatív játékmenettel áll elő. Ezért előbb linkelem a John Everette interjút, aki a BlizzDota vezető designere és sokat elárul a játék fejlesztésének hátteréről. Tetszik, hogy mindent megkérdőjeleznek, ami alap a Dotában. Utána ott a trailer is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blizzcon blizzarddota

A bejegyzés trackback címe:

https://firstblood.blog.hu/api/trackback/id/tr73337022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása